Uw Familiemediator

Contact opnemen

GAAT U SCHEIDEN IN ALKMAAR?

Een scheiding; of dat nu het einde van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwonen is, brengt veel emoties met zich mee en vraagt veel organisatie. Alles wordt anders dan het was en het gezinsleven staat tijdelijk op z’n kop. Er moeten veel beslissingen genomen worden als u gaat scheiden, terwijl het in deze moeilijke tijd lastig kan zijn om het met elkaar eens te worden. In veel gevallen zijn er kwetsbare kinderen bij een scheiding betrokken, wat de situatie nog eens extra ingewikkeld maakt. Scheidingsmediator Madelon Wouters helpt u graag verder in deze lastige periode. Ze helpt bij het maken van heldere en realiseerbare afspraken over de toekomst, bij het in kaart brengen van de financiën en alimentatie en bij de begeleiding van uw kinderen. Madelon Wouters is scheidingsmediator in Alkmaar. Zij helpt u graag verder bij het in stand houden van de communicatie en biedt hulp bij het maken van afspraken over de kinderen, de toekomst, financiën en de verdeling van de boedel.

OVER DE FAMILIEMEDIATOR

De Familiemediator bemiddelt bij uiteenlopende scheidingen. De ervaren en gespecialiseerde mediators van de Familiemediator werken verspreid door heel Nederland. Zoekt u een mediator, dan is het natuurlijk prettig als deze dicht bij u in de buurt werkt en u op korte termijn verder kan helpen. Iedereen kan een beroep doen op de hulp van de Familiemediator, want inkomen speelt geen rol. De Familiemediator werkt namelijk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Madelon Wouters onderzoekt met u of in voor deze subsidie in aanmerking komt. Wilt u meer weten, dan kunt u hier alvast zelf een kijkje nemen. Als de kosten van mediation de Raad voor Rechtsbijstand vergoed worden, betaalt u voor het hele traject een eenmalig bedrag van € 54,- of € 107,- (inkomensafhankelijk). De Familiemediator begeleidt uw scheiding deskundig, snel, eenvoudig en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

WAAROM KIEZEN VOOR DE FAMILIEMEDIATOR?

 • Laagdrempelig
 • Korte en effectieve trajecten
 • Dicht bij huis
 • Voordelig
 • Overzichtelijk
 • Alles onder één dak
 • Ontzorging van A tot Z

SCHEIDINGSMEDIATOR MADELON WOUTERS IN ALKMAAR

Madelon Wouters is Fiscaal jurist, Scheidingsmediator, Familiemediator en MfN-registermediator. Haar drijfveer is om mediator bereikbaar te maken voor iedereen. Ze is van mening dat iedereen recht heeft op een luisterend oor en op een kans om patronen te doorbreken en oplossingen te vinden voor problemen. Madelon helpt u bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan, het opstellen van de alimentatieberekeningen, de verdeling van de boedel en alles wat er verder nodig is. Natuurlijk heeft zij daarbij ook de nodige aandacht voor de kinderen. Uw mediator in Alkmaar schiet u graag te hulp.

Madelon Wouters biedt u de volgende diensten aan:

 • Begeleiden van de scheiding, van het begin tot eind of alleen specifieke onderdelen
 • In het verleden gemaakte afspraken aanpassen
 • (Her)berekenen van de alimentatie, zodat u inzicht krijgt in de financiële na de scheiding
 • Opstellen van een ouderschapsplan of echtscheidingsconvenant
 • Kindgesprek met een gespecialiseerde ontwikkelingspsychologe
 • Maken van afspraken over ouderlijk gezag, alimentatie, co-ouderschap en omgangsregeling

CONTACT MET DE FAMILIEMEDIATOR

Woont u in de omgeving van Alkmaar, wilt u proberen om er samen met uw ex-partner uit te komen en kunt u de hulp van scheidingsmediator Madelon Wouters goed gebruiken? Vraag dan gerust een gratis vrijblijvend gesprek aan.

De Familiemediator is als familie mediator werkzaam in Leidsche Rijn, Mijdrecht, Alphen aan den Rijn, Uithoorn, Woerden. Mail haar gerust voor meer informatie: info@uwfamiliemediator.nl, of bel 06 – 40 66 42 42 voor een vrijblijvend gesprek.