Madelon Wouters

Contact opnemen

OP ZOEK NAAR EEN SCHEIDINGSMEDIATOR IN ZAANDAM?

Bent u woonachtig in de omgeving van Zaandam en gaat u scheiden? Dan is het zeer verstandig om een scheidingsmediator in te schakelen. Iemand die u helpt het maken van heldere en realiseerbare afspraken die voor u beiden werkbaar zijn in de toekomst. Familiemediator Madelon Wouters is gespecialiseerd in scheidingen en is volledig op de hoogte van alles wat bij een scheiding komt kijken. En zijn er ook kinderen bij betrokken, dan zal Madelon uiteraard ook aan hen de nodige aandacht besteden. Scheidingsmediator Madelon Wouters biedt graag de helpende hand die u zo goed kunt gebruiken in een moeilijke periode als deze, waarin er zoveel moet gebeuren.HULP BIJ SCHEIDEN IN ZAANDAM

Madelon Wouters is uw scheidingsmediator uit Zaandam en omstreken. Zij is MfN-registermediatior, Familiemediator en Fiscaal Jurist. Ze bezit de kennis en ervaring om ook u in uw scheiding te begeleiden. Madelon helpt u met de omgangsregeling , het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan en het berekenen van de alimentatie.

Scheidingsmediator Madelon Wouters uit Zaandam biedt u:

 • Hulp bij het oplossen van een conflict rondom de scheiding
 • Begeleiding van uw scheiding van A tot Z of alleen specifieke onderdelen
 • Het aanpassen van eerder gemaakte afspraken
 • (Her)berekenen van de alimentatie
 • Opstellen ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant
 • Kindgesprek met een gespecialiseerde ontwikkelingspsychologe
 • Afspraken over ouderlijk gezag, alimentatie, co-ouderschap en omgangsregeling


OVER UW FAMILIEMEDIATOR

Uw Familiemediator werkt uitsluitend met MfN-registermediators. Onze mediators scheppen orde in de chaos waarin ouders en kinderen zich tijdens een scheiding bevinden. Want de kinderen scheiden namelijk mee. Daarom wordt in het traject ook, in overleg met u, aandacht besteed aan de kinderen. Vaak wordt er een kindgesprek gevoerd, waarbij de stem van het kind wordt vertaald naar de ouders. De mediators van Uw Familiemediator werken niet alleen in de buurt van Purmerend, maar door het hele land. Als u een mediator nodig heeft, is het natuurlijk van belang dat u iemand vindt bij u in de buurt. Zodat u snel en niet te ver van huis vakkundige begeleiding kunt vinden. Als u een laag inkomen heeft, dan kunt u misschien gebruik maken van gesubsidieerde rechtsbijstand. Wanneer u onder de door de Raad voor Rechtsbijstand vastgestelde inkomensgrens blijft, worden de kosten van de mediation door deze raad vergoed. Het volledige traject kost u dan eenmalig €54,- of €107,-. Uw scheidingsmediator Madelon kijkt graag samen met u of u voor subsidie in aanmerking komt. Wilt u alvast zelf een kijkje nemen? Hier ziet u de voorwaarden. Madelon Wouters van Uw Familiemediator helpt u snel, deskundig en voordelig.Waarom hulp vragen van Uw Familiemediator?

 • Laagdrempelige trajecten
 • Korte maar effectieve trajecten
 • Afspraken thuis of dicht bij huis
 • Voordelig
 • Flexibel in afspraken
 • Alles onder één dak
 • Ontzorging van A tot Z

CONTACT MET DE SCHEIDINGSMEDIATOR

Kunt u de hulp van mediator Madelon Wouters in of om Zaandam goed gebruiken? Of wilt u liever eerst uw situatie bespreken? U kunt vrijblijvend kennismakingsgesprek met Madelon aanvragen door te mailen naar madelon@uwfamiliemediator.nl of te bellen naar 06-15852528. Ook kunt u het contactformulier hiernaast invullen. Ook met een vraag kunt u gerust contact met haar opnemen.


Mail Madelon voor meer informatie: madelon@uwfamiliemediator.nl – of bel 06 15852528 voor een vrijblijvend gesprek.